Hvaaaad?!

Klokken er 09:30 og jeg er lige stået op… Otto? Han sover endnu!

9 replies
  1. Dorthe K says:

    Fuck, jeg er misundelig! Er det en opskrift, du vil dele eller noget?Eller kan vi evt. bytte bare en dags tid – så får du tre af de der morgenfriske nogle og jeg kan få lov at sove bare lidt længere end til kl. 06:37.. Og jeg er faktisk villig til at smide et Kinder Maxi æg oveni handlen..

    Svar
  2. Cecilie says:

    Ingen opskrift (desværre). Han sov kun 20 minutter til middag i går og umiddelbart er det der begrundelsen er. Men jeg ved også udemærket at det ikke kommer til at ske igen, før om 14 år eller noget. Så jeg nød det, imens jeg måbende drak min kaffe og så vågnede han da også lige efter.:)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *