Hold nu kæft

Faktisk er jeg på arbejde … Og så bør man jo ikke blogge, men lige nu kan jeg på ingen måde koncentrere mig om mine opgaver. Jeg har vist før nævnt at jeg er på en arbejdsplads med nogle rimelig tørre typer, de er smadder søde, bevares! Men mange har lidt en dårlig vane med at brokke sig og være bedrevidende og samtidigt siiimpelthen så kedelige. Ovenikøbet sidder vi i et åbent kontorlandskab hvor folk (fucking) ikke kan tie stille, der snakkes om charterrejser, om nyresten og tandsten og galdesten, om folks lorte hunde (og også om hundens lort- Seriously!) og om goddamn togtider (jeg.er.ligeglad!) og jeg sværger at jeg lige har hørt verdens kedeligste historie om: wait for it …. surdej.
Har allermest lyst til at råbe Pik! udover det hele.

(Psssst… Bemærk venligst at jeg har tilføjet en “brok” etiket, tænkte at det ligesom er noget jeg selv også er temmelig god til)

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *