Høfeber og weekendplaner (og rengøring… ikk!?!)

Hva fuck sker der?! Hævede øjne (flooot!), ansigt som klør, nyse nyse nyse. ØV!
Jeg har en pakke Benadryl, men udløbsdatoen hedder Januar 2011. Hmmm. Jeg prøver sgu lige alligevel, måske jeg kan få en god buzz ud af det.Nå, nok om allergihelvede. Weekenden er rundt om hjørnet og vi skal til fødselsdag i morgen (ja igen, ALLE har fødselsdag i April) og i dag eller søndag skal skal skal jeg gøre rent, de der lappeløsninger med lige at feje de værste krummer væk og liiige kører en våd klud over de værst ramte overflader går altså ikke længere. Støvsugning og gulvvask er much needed. Og som jeg har nævnt hundrede gange før, er jeg dronningen af overspringshandlinger særligt når det kommer til rengøring, det kan snildt tage en hel dag at støvsuge mine 3 værelser, for jeg falder altid lige over et blad som endnu ikke er blevet kigget ordentligt i eller får en vildt god ide til et blogindlæg, som bare ikke kan vente og så skal jeg jo også drikke kaffe og spise lidt og måske lige ringe til et par veninder. Men denne gang vil jeg prøve at gøre det uden pauser, for helt ærligt, det tager vel ikke mere end et par timer at oprydde og rengøre 68 kvm?!
…. Arj Ok 3 timer. Måske.
Jeg giiiiiiider ikke. 


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *