Gad godt

Spise alle de Sarah bernard kager, som står og kalder på mig nede i kantinen, på mit arbejde. De er med marcipanbund og knaldmørk chokolade… Da jeg var gravid havde jeg en periode med en sygelig craving for Sarah Bernard kager (roligrolig jeg er ikke gravid) og jeg jagtede den perfekte SB kage i diverse bagere. Men jeg fandt den ikke, så det gipper altid lidt i mig når jeg går forbi et sted hvor de har dem. Mangler at prøve lagkagehusets og føromtalte fra kantinen. Måske jeg skulle gøre det. Bare for at strege det af min liste. Hmmmmm. Men på den anden side, til 12 kroner for en lille bitte hapser, som absolut ikke kan tilfredsstille mig, ved jeg at det bliver en dyr fornøjelse. For når det kommer til søde sager og særligt noget som involverer chokolade har jeg ingen grænse. Jeg er typen som snildt kan spise 3 marcipanbrød eller en hel plade Marabou i en køre.

Det er eddermame ikke nemt at være mig kan I nok forstå …
To eat the Sarah Bernard or not to eat the Sarah Bernard? That is the question.

6 replies
  1. hulebo says:

    Ha ha, minder mig om dengang, jeg skulle giftes og selv insisterede på at lave al maden selv. Incl. 100 sarah bernard kager, der skulle overtrækkes med chokolade. I bagende solskinsvejr og en køkkentemperatur på 35 gr.! Ikke ret nemt at styre ;o). Men de blev go'e..Snup da en kage, uhm.

    Svar
  2. Dorthe K says:

    Please do!!! I jagten på den perfekte SB kage gælder alle kneb:-) Og det med at køre en hel plade Marabou ind – det kender jeg! Og hvor kan man dog føle sig skyldig bagefter.. Eller når der blir listet en pakke Kinder Riegel med i kurven – helst uden at ungerne opdager det.. Jeg gider sgu da ikk dele med dem!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *