Fredag

Så blev klokken 23:30 og jeg er netop hjemvendt efter en skide hyggelig aften hos min mor. Jeg har vist fået et par glas Chardonnay for meget, slingrede i hvert fald en smule på cykelturen hjem (jaja, cykelhjelm! Snart… Skal nok). Nu har jeg smidt mig på sofaen og sidder i mørket med computeren i skødet. Der er gang i gaden og fest et sted i bygningen. Og lysten til øl sidder i mig,  egentlig havde jeg også tænkt mig at tage ud, men tror jeg kravler ind i seng inden længe. Har haft en lang arbejdsdag og havde besøg af spændingshovedpine fra helvede i eftermiddags. SÅ det bliver nok sengen der vinder i denne omgang. Selvom jeg da kan mærke at det trækker i mig, når sms’er fra gode mennesker tikker ind på telefonen og festen i min opgang lige nu spiller Snow…
“Infooormer! Blablablablablablablaaah A licky boom boom down ….”

Hmmmm.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *