Det’ jo torsdag

Og turen går til
……………………….drumroll………….
IIIIIKEA.
Jeg mangler noget opbevaringsløsningshalløj til mit tøj. Jeg har så effin’ meget tøj og herre mange sko og kun 1 klædeskab, som er småt, alt for småt og så kan man godt regne ud hvordan min lejlighed ser ud ikke?! Tøj overalt, særligt mit soveværelse er ramt. Jeg er pt igang med at sortere i det (for tyvende gang). Det har jeg været i gang med i 3 uger, det er jo lidt svært at færdiggøre når man for helvede ikke har noget sted at putte det hen. Jeg har fyldt skabet til renden og to flyttekasser, som skal med på fashion flea i midten af maj, men alligevel har jeg uanede mængder tøj som bare flyder og roder og fylder. ÆV!
Så i dag satser jeg på at tage turen i Ikea, med den praktiske hat på. Heldigvis har jeg lokket noget testosteron med, så jeg ikke går amok i pyntepuder og bloklys, ikke at jeg er pyntepude typen, men i Ikea kan alt ske.
Og så noget med franske hotdogs og øl bagefter. Jeps! Det er jo torsdag ikke sandt.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *