De glemte indlæg #3

Det er fandme strengt
Nu skal det handle lidt om dårlig timing, I kender det godt (håber jeg). Det der med at man aldrig møder eks-kærester når man er dullet op, med overskud og på vej til fest i stilletter og med Asti under armen, vel?Det er altid en eller anden dødssyg søndag i lidt joggingbukser, fedtet hår og kæmpebums på hagen og med en familysize pakke toiletpapir i favnen (Ja hej, jeg skal bare lige hjem og skide, ok hej heej!) . U-ret-færdigt! I kan godt huske dengang jeg mødte den ikke gravide+freelancer+baby i kaos og regnvejr ikke?!
Siden hen er jeg stødt på dem et par gange. Aldrig sammen (7-9-13), men baby og den ikke gravide dame ser jeg ofte, heldigvis for det meste på afstand. Lige indtil i denne uge hvor jeg to (2!) gange er stødt på hende og begge gange har været i et kaotisk øjeblik, med en eftermiddags-sur Otto, kombineret med noget smuldret rosinbolle, sved på panden og en fast mor-stemme, ala ” Nu sætter du dig ned!” og “Du skal simpelthen ikke bide mig!” Oooog så videre. Heldigvis har hun været så rar at ignorere os. Men er du da vimmer hvor jeg synes det er træls (ja jeg sagde træls! Og det ord bruger jeg never ever), gad godt for once at ose af overskud og se top lækker ud, mens jeg lige balancerer med  lidt hjemmelavet smoothie og noget spelt. Men vi ved jo godt at det aldrig kommer til at ske. Er I lige søde at smide nogle eksempler på banen? Jeg er vel ikke den eneste der møder eks’er (og deres nye yndige kæreste) iført søndagstøj og tampax? Vel? Please!

4 replies
 1. kongemor says:

  Altså jeg tror faktisk ikke det er lovligt at se toptjekket-sexymom-styrpåtingene-agtig ud når man møder en eks. Sidst det skete for mig var efter en meget våd nat i byen, ligbleg, stor ikke så yndig bjørneskindshue til at gemme håret, stinkende af sprut og smøger, kæmpe sorte rander omkring øjnene, der til dels skyldtes for lidt søvn og til dels skyldes uafvasket makeup. Jeg spørger mig selv hvorfor faen jeg overhovede gik ud sådan, Hejhej se mig jeg er skide lækker, synd for dig du ikke kunne holde fast på mig hva?!?

  Svar
 2. Anonymous says:

  Jo, kender det godt. Mødte eks og toplækker ny ung kæreste, da min datter var nyfødt og jeg lignede noget der var løgn. Altså 20 kg. for meget, jogginbuks, fedtet hår, ingen makeup og sorte render under øjnene.. Han har helt sikkert priset sig lykkelig for ny lækker kæreste med stram røv og stilletter!Anden gang jeg mødte ham havde jeg tabt de 20 kg, men var hårdt influenza ramt og virkelig grim at se på -rød under næsen, snot, rendende øjne, dårlig ånde og fedtet hår. Havde KUN sneget mig ned i Netto fordi jeg intet mad havde i køleskabet.. De to gange er så de eneste gange jeg har mødt ham i løbet af de sidste par år. Pisse fedt! Han er sikkert røv ked af at have givet slip på en godte som mig;)

  Svar
 3. Anonymous says:

  Men man kan også være heldig selv! Jeg har fx haft fornøjelsen af at rende ind i min eks en tidlig lørdag morgen i toget – jeg nyvasket og duftende med lækkert hår og fierce outfit på vej til familietamtam, han sovende på vej hjem efter en bytur, ildelugtende, savlende og med Mac D-mad udover sig selv… Behøver jeg at fortælle, at jeg ikke kunne dy mig for liiiige at vække ham og sige hej, inden jeg skulle af? Og nej – jeg er ikke rendt på ham siden! Haha

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] gang eller to, for at undgå at skulle hilse, eller bare for ikke at ende i  situationer som dem jeg skrev om her. Har måske også kommet til at være lidt for overskudsagtig på sms’en selv om jeg i […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *