De glemte indlæg #2

Nøgenhed
For nogle måneder siden sad vi nogle stykker hjemme hos mig en lørdag aften, vi havde drukket godt med rødvin og snakken gik. Vi endte på et tidspunkt på det med at være nøgen. Ikke at vi var nøgne, det var vi virkelig ikke. Men vi snakkede om forskellige situationer hvor man er nøgen med andre. Svømmehallen f.eks. Et sted hvor de fleste af os, skynder os at klæde om og går i bad i en fart og sidder i saunanen med samlede ben. Men man støder næsten altid på de friske damer, som lige skal lave lidt stræk-øvelser inde i saunaen eller som insisterer på at vaske sig ekstra grundig i skrævet midt i baderummet. Man kan også risikerer at møde perifere bekendtskaber og det er sjovt nok altid den slags som lige synes at man skal tage en sludder under bruseren. Det kan være en nabo, en gammel klassekammerat eller som i min venindes tilfælde, en forældre til et barn fra den klub hvor hun arbejder. Og så er der også lige det med at få andres nøgne kroppe på ens egen, ikke på den frække måde. Men mere sådan hvis der er een, som bukker sig ned, så man står der med fremmeds røv på ens lår. Nej tak.

Vi kom også til at snakke om forskellen på mænd og kvinder, altså ikke anatomisk. Men at mænd ofte er sådan lidt mere “smide tøjet og være nøgen og ligeglad” -agtig. Jeg har før fortalt om en anden veninde som flere gange har været udsat for “the naked man”*
Et andet eksempel er en veninde, hvis kæreste første aften de mødte hinanden smed alt tøjet og løb ud på hendes altan og lavede helikopteren. Det hører man jo ikke om at kvinder gør. vel.

Jeg tror aldrig rigtig vi nåede frem til en forklaring på forskellen, men vi grinte længe og højt og eksemplerne på nøgenhed blev mere og mere langt ude og overdrevne, dem skal jeg nok spare jer for her.

*Til jer der ikke kender fænomenet “The naked man”, kan jeg kort forklare at det går ud på at man som mand venter på at pigen forlader rummet og når hun så kommer tilbage er man nøgen (se evt. How I met your mother afsnit 9 fra sæson 4 ).

4 replies
 1. Dorthe K says:

  Og lige præcis derfor hader jeg at komme i svømmehallen – for slet ikke at tale om saunaen!!!! Sorry – jeg har det bedst med tøj på! Og jeg kan også bedst li andre med tøj på.. I hvert fald for det meste:-)

  Svar
 2. Luna says:

  Hahaha! Jeg ELSKER afsnittet med "the naked man". Jeg er mest overrasket over, at din veninde rent faktisk så sit nye bekendtskab lave helikopteren på altanen og tænkte; "Han skal dælme være min kæreste."

  Svar
 3. Anonymous says:

  HAHAHA! Jeg elsker dig! Jamen det gør jeg !Og hvor fedt med helikopteren på altanen, det er satme friskt og sjovt. /Helene

  Svar
 4. Lotte B says:

  Hmm…jeg tror faktisk bare at mænd har et mere afslappet forhold til det med nøgenhed. Altså – Høvdingen tuller tit rundt i boxershorts herhjemme, og jeg vil nok synes det var lidt nøgen-agtigt at tulle rundt i undertøj. Men enig i det med svømmehallen. Det er virkelig underligt…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *