Break

I går “slog jeg op” med freelancer. Vi har længe set ret meget til hinanden (ikke på den måde), og har hængt ud både med og uden Otto. Jeg har i noget tid kunne mærke på Otto at det har forvirret ham og han har spurgt meget efter sin far, lidt for meget, hele tiden. Og ærlig talt blev jeg også selv lidt rundt på gulvet, for pludselig var der konstant en påmindelse om hvordan det kunne have været, hvis omstændighederne var anderledes. Og samtidig en reminder om hvordan det ikke er. Ikke sundt for mit i forvejen skrøbelige sind skulle jeg lige hilse og sige. Så i går ringede jeg freelancer op og sagde at jeg syntes vi skal stoppe med at ses. Han tog det irriterende pænt og var faktisk helt enig.
To minutter tog det. Nå.
Men jeg er lettet faktisk, for det bliver sgu for kompliceret, med et tæt venskab til en mand man har været så involveret med og som har revet ens hjerte itu, pisset på det og grinet højt imens – Ja, sådan føltes det altså. Og så er der jo også lige den lille detalje, at manden er far til et andet barn, og har et skørt job med hele verden som arbejdsplads. Og hov, jeg er jo heller ikke forelsket i ham. Vel.

Men for pokker hvor ville det være praktisk, hvis man ser bort fra førnævnte, med barn 2 og det der.
Det er tilgengæld uden tvivl en af de bedste beslutninger jeg har taget længe.

Rachel er enig:

3 replies
  1. Dorthe K says:

    Lyder til at være en rigtig god beslutning for dig! Og ikke mindst Otto:-)Håber beslutningen gir ro i maven og i sindet – og fører fantastiske ting med sig.. Hvem ved, måske er det ligefrem startskuddet til at møde ham den rigtige mand i dit liv – ham som er der både nu og sidenhen!Tillykke med en sund beslutning! Og selvom Otto er hjemme i weekenden kan du jo godt fejre lidt – allerhelst med bobler, men øl tæller osse!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *