98 kroner

endte jeg med at bruge i Ikea… Whaaaat?! Jeg kan ikke engang huske hvad jeg købte, men ikke noget af det jeg skulle have. Nå.
Jeg får knopper af Ikeamøbler, jeg giiiider ikke have mere af det lort. Tror jeg skal spare op til nogle møbler som jeg rent faktisk ønsker mig, eller bare gå lidt mere i storskraldsrummet og på loppemarkeder. Apropos storskrald, har jeg faktisk fundet op til flere fede ting i mit storskraldsrum, deriblandt et lille bord, som jeg er mægtig glad for. Det er godt nok gult lige nu, ikke på den fede trendy måde, men på den fesne forkerte måde. Jeg er ude i at skulle finde noget mintgrøn maling og give det en tur med det. Det er mit projekt for weekenden. Altså at finde malingen. Tror umiddelbart at et maleprojekt med Otto hjemme, er en rimelig skod ide. Men næste weekend, svinger jeg penslen. Det er nemlig min sidste friweekend inden freelancer smutter til Cape Town i njaaah små 4 uger (indsæt selv træt smiley).

….

6 replies
 1. Karoline-med-K says:

  Wow, det er 1. pladsen for færrest money brugt i IKEA – nogensinde! Hvis jeg fortalte min kæreste om det, ville han da virkelig gøre hvad som helst for en kvindebyttehandel. Men ja, storskraldsrum er alletiders 🙂

  Svar
 2. Luna says:

  HA! Jeg har også før brugt under 100 kr i ikea, men så er det mest fordi jeg har taget min mor eller Rolf med til at betale.

  Svar
 3. Blå Solskin says:

  :/ det er jo mærkeligt – sidste gang jeg var i IKEA lænsede jeg mit kort for 1400 kroner og der var ikke et eneste møbel i puljen – det var bare "ting".

  Svar
 4. kongemor says:

  Hva søren, så tror jeg da også jeg vil finde maling til en stol jeg har stående, jeg købte den på et loppemarked for ca. 2 år siden, og ja, den skulle også males dengang.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *