2. dags tømmermænd

er hvad jeg har lidt af i dag, hele min krop gør ondt og jeg er tørstig og salthungrende, og bleg og træt og filtret i håret. Lørdag var en af de dage hvor jeg tænkte at det nok ville blive en “tidlig aften”… HA! Tidlig aften mig i røven, jeg stoppede først med at drikke øl tidligt om morgenen og jeg sov (næsten) hele søndagen.  Men som jeg nævnte i går var det det hele værd, for det sker så sjældent at jeg får lov til at skeje sådan helt ud. Når det så er sagt, er jeg overbevist om at mit bodegabehov er dækket godt ind det næste lange stykke tid og jeg priser mig i øvrigt lykkelig for at have ferie i dag, for tanken om kollegaer og computerskærme og kantinemad hænger mig langt ud af halsen, så hellere kaffe, solskin og legeplads… Og panodil.

1 svar
  1. Mie says:

    Hej Cecilie! Din blog er simpelthen fantastisk! Jeg er så fascineret af den måde du skriver på og om det du skriver om. Kan godt lide du er meget ærlig 😉 Jeg er helt klart blevet fast læser.Du er meget velkommen til at tage et kig forbi min blog. (selvom det måske ikke helt er en blog for dig, da jeg mest skriver om ting som en pige på 14 har i hovedet) 😀 Kærlig hilsen Mie

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *