Vig bort!

Jeg er så træt af sygdom! Det er den vuggestue der. Hvorfor helvede skal de snave så meget på legetøjet og hinanden?!  Jeg er i øvrigt også træt af at snakke, skrive og høre om sygdom. Men det fylder bare så effin’ meget. Hvergang det ser ud til at vi er blevet raske er der en af os, som får slæbt et eller andet med hjem.

Status lige nu: Feberen, hosten og opkast-showet er overstået, men drengen snotter og det hvæser når han trækker vejret, så i morgen tager vi til lægen (“Ææææh hej chef, jeg går lige tidligt… igen… ok hej hej”).

Jeg fryser, har ingen appetit og er øm i hele kroppen. Og jeg nyser amok, hele tiden. Pis!
Otto skal være hos freelancer i weekenden. Jeg vil vædde en 20’er på at det lige præcis er i de dage at jeg går ned med influenza-forkølelse-opkast-syge fra helvede. 
Mission sygdom-fuck-af! starter nu! I aften går jeg all in på ingefær og citrus. Og gulerodskage. Hmmm. Og rom? 
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *