Udmattelse

Kan I huske mig?
Nej ikke rigtigt, vel?! Jeg undskylder mit fravær, men jeg har simpelthen haft for travlt med at være fuld.
Lige i dag har jeg været i Fælledparken og få taget billeder, sammen med søde, dejlige, dygtige mennesker. Det var goddamn koldt, men sjovt og jeg glæder mig så meget, til at se det færdige resultat.

(Billedet er lånt herfra)

Er næsten lige kommet hjem og har smidt mig på sofaen, med pizza, cola og røvmeget chokolade.
Jeg vender tilbage senere med flere billeder fra min weekend.

NU: Pepperoni!

2 replies
  1. Ann says:

    Hej Cille. Jeg har fulgt din blog den seneste måned og brugte et par gode timer den første aften med at læse alt, hvad du tidligere har skrevet. Det er en fornøjelse!Jeg er dog blevet nysgerrig. Hvad består dit job i? Hvis man overhovedet må spørge om sådan noget… /Ann

    Svar
  2. Cecilie says:

    Hej AnnDejligt at du læser med 🙂 Jeg har arbejdet som model lige siden mine tidlige teenage år og frem til jeg blev gravid med Otto (så i små 10 år). Jeg laver stadigvæk lidt modelarbejde ind i mellem, Men til daglig arbejder jeg hos Københavns Energi, som teknisk assistent i vand-afdelingen. Jeg er på kontrakt og har et lille år tilbage, så er så småt igang med at søge noget andet. Gerne noget hvor jeg kan få lov til at skrive (om andet end vandledninger og den slags 😉 )/C

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *