Torsdag = Sneglcilledag

Om torsdagen henter freelancer Otto fra vuggestue og tager ham med hjem, til aftensmad og overnatning.
Hvilket altså vil sige at jeg om torsdagen er barnefri (når freelancer ikke lige er udenlands naturligvis). Jeg har før brugt mine torsdage på at arbejde til sent for så at komme hjem og falde i søvn på sofaen, hvilket tit er resulteret i at jeg har været banket helt i bund, om fredagen når jeg har hentet Otto hjem igen. Dårlig samvittighed? Det tror jeg nok. Desuden er mit sociale behov steget helt vildt på det seneste, forår perhaps?! (- Ignorer lige snevejret udenfor). Så cafebesøg, selvforkælelse og gode venner bliver priorteret lidt højere end pdf.filer og tv-serier. Sidste torsdag var jeg hos frisøren og bagefter på Plenum med Rachel og cykelrytter Ask. Og i aften skal jeg spise på Biomio med min gaaamle folkeskole veninde.
Ikke nok med at jeg kommer ud og ser folk og har det dejligt, jeg ved også at humøret forsætter og at jeg derfor er en pissegod (og glad) mor i morgen, når jeg henter Otto. Dobbelt win !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *