Torsdag, lykke og tatovering(er) !

Jeg har ikke sovet i nat. Så meget i hvert fald. Otto har holdt fest og stod op før klokken seks (Ifølge vuggestuen er han ikke det eneste barn, der har haft sådan en nat… Fuldmåne?), men alligevel er jeg virkelig frisk og glad og næsten ikke spor træt.
En blandning af solskin og adrenalin tror jeg.
Jeg har fået en kæmpestor og fuldstændig fantastisk nyhed, som jeg nok skal komme nærmere ind på snart.
Og så er det jo altså torsdag, og jeg har endnu ingen planer, men tænker kaffe og/eller et glas vin, et rart sted ude blandt andre mennesker. 
Og lige en ting mere… Jeg har taget en beslutning om at få en tatovering mere.
Jeps! I’m a badass. Faktisk besluttede jeg mig for længe siden at det skulle være, men har bare ikke fået gjort noget ved det. Jeg havde egentlig tænkt at jeg ville holde det for mig selv, ligesom sidst, hvor jeg ikke fortalte det til nogen overhovedet (altså kun lige Nanna og Rachel, men det gælder ikke). Men nu siger jeg det alligevel, til jer.
Både motiv og placering holder jeg for mig selv lidt endnu. Orv hvad, for en cliffhanger, hva?

6 replies
 1. Øglemor says:

  Det ER faktisk noget af en cliffhanger. Både med tusch og med fantastisk nyhed.Jeg vil såååeh gerne have en tatovering. Aner bare ikke lige, hvor den skal sidde. Men det har jeg jo så lige en graviditet og en ammeperiode til at overveje. Og SÅ skal det være!

  Svar
 2. Christine says:

  hehe ja det er sååå spændende:) Er der nogle herinde som ved om man må få lavet hul i ører, når man ammer? Jeg tænker på noget med hvis der går betændelse… kan det gå ud over modermælken?

  Svar
 3. Lotte B says:

  Uhhhh…spiller på noget med et nyt job!Ved sq ikke med tatoos. Nok en blanding af 1) tør ikke og 2) har set så mange grimme (bare gå i DGI). Er frisk på mojitos på DagH, men du er nok ikke lige in the hood….En anden torsdag!

  Svar
 4. Lotte B says:

  Ejjj…skulle ha' skrevet det om mojitos. Nu er jeg virkelig trængende. @Christine – det må du gerne. Der findes penicillin til ammende, og om ikke andet skal du malke modermælk ud og smide ud (og lægen ved i hvor mange timer efter at du har taget medicin…men det er altså yderst sjældent efter hullerne i ørene). Det lyder meget værre end det er. Så go for it – og få lavet huller i ørene. Men få dem lavet prof – og ikke selv med isterninger og noget, ikk'?!

  Svar
 5. Christine says:

  Lotte B: Tak for svar!Vidste ikke det med penicillinen, rart at vide. Det er mit 5 hul i øre og ville heller ALDRIG turde at lave selv:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *