Så ved man det er mandag

Jeg blev vækket klokken 01:30 ved at Otto kastede op. På mig. Første reaktion var at forme en skål med mine hænder, som han kunne brække sig i. Det er fandme ulækkert, men det gav god mening der klokken skrald i nat. Stakkels Otto græd og kastede op og ville krammes og passes på. Jeg krammede og tørrede bræk op og trøstede. Sådan forsatte det i nogle timer. Da klokken var cirka 4 i morges stoppede brækgildet og vi var begge smurt ind i … ja bræk. Så vi gik i bad. Med stor jubel fra brækungen, som glad råbte “baaad! baad!” (undskyld kære naboer). Tilbage i seng og så ringede vækkeuret ellers kl 6:30. ALLEtiders! Jeg har her til morgen afleveret Otto hos freelancer, han var ellers glad og i hopla (Otto altså. Freelancer virkede en smule trykket af situationen), men jeg synes bare ikke at han skulle i vuggestue efter sådan en omgang. Jeg er nu landet på arbejdet og ser frem til en 6 timers arbejdsdag. Og med de knap 3 timers usammenhængende søvn jeg har fået, skal det helt sikkert nok blive en fest …. Kaffe?!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *