One of those days

Hvor intet rigtigt spiller. Sådan noget med at smadre sin lilletå ind i dørkarmen, brænde sig på kaffen, komme for sent ud af døren, komme på arbejde og opdage at man har glemt sit adgangskort og desuden har banan på strømpebukserne og tandpasta på kjolen. Udover ovenstående render jeg rundt med ualmindeligt elektrisk hår, som klasker i toppen og ser underligt ud. I det hele taget en top-kikset dag her i Sneglcille land.
Hmmmm. Er det så ikke nu at der snart skal ske noget helt vildt heldigt?! Sådan for at kompensere.
Måske man skulle spille Lotto, det kunne jo være …
Det behøver ikke være den store gevinst, bare lige nok til en taske og lidt charter.

2 replies
  1. Lotte B says:

    Ej – du skal sq ikke spille lotto. Du fortjener al heldet i kærlighed! (- og så bliver det en rig, rig mand, som har råd til tasker og yacht, ikk'?…men OK lidt lotto-lommepenge til sig selv skader ingen!).

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *