Mig mig mig

På torsdag skal jeg klippes … (Dramatisk pause) … 
Måske nøjes jeg med at være kedelig og kun gå af med spidserne, måske går jeg all in og får det klippet rigtigt, så alt det ødelagte hår ryger, måske noget helt tredje. Man ved det ikke…
Jeg overvejer også lidt om jeg skal vove mig ud i noget pandehår (igen). 
Se! Det er præcis derfor det sker så sjældent at jeg går under saksen, jeg kan aldrig beslutte mig og egentlig kan jeg jo godt lide min lange filtrede høstak. Men samtidigt skal der også bare ske et eller andet.
Hjææælp!
Jeg skal faktisk også have det farvet, men det er først i næste uge. Er simpelthen så træt af det der orange skær, som den røde farve har efterladt.

Ideer og forslag er hjertlig velkomne.

2 replies
  1. Anonymous says:

    Det lyder som en god ide at få fjernet alt det slidte og ødelagte hår.. Velplejet hår gør utrolig meget for udsenet.. Jeg ville undgå pandehår, hvis jeg var dig, især fordi vi går sommeren imøde.. Pandehår og svedig pande passer ikke særlig godt sammen..

    Svar
  2. Lotte B says:

    Hmm…nu har jeg jo (endelig) mødt dig IRL (tak for visitten; Christian sagde Otto efter at I var gået…kom igen!). No go til pandehår. Puuh…nu er dit hår rimelig langt, så der kan sagtens ske mere end bare spidserne. Så come on dér…og farve? Bliver dit hår lysere af solen? Så ved jeg nemlig ikke helt…måske vente lidt med det til det kan spille mere sammen med solens stråler.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *