Kreamor med herre meget overskud

Njaaeh.
Nede i Otto’s vuggestue har de sådan nogle “bøger” med billeder i. I ved sådan noget klippe klistrer gejl. Vuggestuen laver selv en masse sider og så skal man selv tilføje med billeder af sig selv og andre familiemedlemmer. Hm nå, behøves jeg sige at jeg endnu ikke har fået lavet disse sider?! På trods af mange mange mange hentydninger fra pædagogerne. Så i aften skulle det være.  Jeg har printet og klippet og klistret og skrevet små friske sætninger, som “nøj det er sørme hyggeligt hos farmor” “og næææh, på cykeltur med mor” osv osv osv. Jeg har totalt hjertebanken, for jeg har set de andres bøger, med glimmer og klistermærker og billeder fra skovturer og charterferier. Well. Sådan blev det ikke lige.
Men jeg har også drukket (ej, det har jeg faktisk ikke. Men det kunne være sjovt. Jeg har spist virkelig mange tivolistænger tilgengæld, knap så sjovt).

 (Der må gerne grines)
Jeg kan desværre ikke vise jer resultatet af de 5 sider jeg har fået bikset sammen, for så afslører jeg billeder af både freelancer og lillebror (yep, som i freelancers barn … så overskudsagtig er jeg bare. Åbenbart) og af bedsteforældre, og det tror jeg måske ikke helt de er med på. Så I må nøjes med forsiden. Men den er jo også flooooot. 
4 replies
  1. Bettina says:

    Bare dét at få den lavet er meget overskudsagtigt! Og flot er den jo også:-)I min datters vuggestue skulle vi bare medbringe billederne – det tog mig da et par måneder…;-)/en fast læser af din dejlige, ærlige blog

    Svar
  2. Anonymous says:

    Jeg er sikker på, at det er rigtig fint! De billeder du viser os af Otto, viser en dejlig unge, som hygger sig rigtig meget. Det virker da som om, I laver mange ting som er fedt for ham. Kigger på byggeplads og sådan noget spas, som de rollinger af en eller anden mærkelig grund, synes er det fedeste…

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *