Jeg er ikke klar

til 4 dage uden Otto. Jeg savner ham allerede. Afleverede ham endda lidt senere i vuggestuen, fordi at jeg næsten ikke kan holde ud, at jeg først ser ham igen mandag eftermiddag. Det er skørt.
Jeg synes jo det er dejligt at Otto og freelancer ser hinanden meget og at de får opbygget et ordentligt forhold til hinanden, det er røvvigtigt ! Og det er jo samtidig et mega plus at jeg har mulighed for at være mig selv ind i mellem, så jeg ikke skrumper ind til en sur, træt mokke med hugtænder og morgenhår. Meeeen, 4 dage! Eller hov nej vent, 5 sgu da! Torsdag morgen til mandag eftermiddag, det er da 5?!
Det jeg prøver at sige er vist bare at jeg synes det der deleordning sutter røv lige nu. På fredag når jeg drikker mig fuld, iført rent tøj og høje sko synes jeg sikkert det en skide god ide. Men lige nu, not so much.
Kan godt se at det måske lyder lidt forkælet, “Buhu stakkels mig, jeg har 4 5dage hvor jeg kan være uansvarlig, og gøre hvad jeg vil!”. Og som jeg nævnte sidste torsdag, så elsker jeg at være fri ind i mellem og den er ofte tiltrængt, friheden. Men denne gang er lidt anderledes, jeg er ikke helt klar til at undvære ham. Kunne sagtens lige nuppe en weekend mere på legepladsen.
Men suk! ok ok, så drikker jeg mig bare fuld, når nu jeg absolut skal. Jeg ryger helt sikkert også cigaretter… og måske danser jeg, kun måske!

6 replies
 1. Anonymous says:

  Det er så hårdt, kender det kun alt for godt. Har også lige afleveret min lille dreng i vuggestuen og ser ham først tirsdag! – hvad fanden skal jeg lave, udover det oplagte:drikke, ryge og danse…Har det lige nu som om jeg mangler en del af min krop – ved godt det bliver bedre hen over weekenden, hvor jeg helt sikkert kommer til at nyde min "frihed". Men lige nu og her torsdag eftermiddag, ja så virker det som en rimelig nedturs 'deal'. De bedste tanker til dig og din weekend.

  Svar
 2. Lotte B says:

  Kæreste C…høhøhø…du siger bare til hvis du vil låne et barn (har 2 alene til mandag aften). Du har mit nummer!!! Psssst…forstår dig godt! Du lyder ikke forkælet, men som en go' mor!

  Svar
 3. Karoline-med-K says:

  OK, kan sagtens forstå du kommer til at savne ham – HEELT VILDT! Men når du nu ryger, danser og drikker, så tag lige nogle flere læks fotos, så man kan sidde i provinsen med chubby lår og drømme om en lidt mere spændende weekend 🙂

  Svar
 4. Luna says:

  Jeg tænker slet ikke det der BUHU-noget, jeg kan SAGTENS forstå dig. Bare tanken om, at skulle undvære min lille trold så længe, gør ondt helt inde i hjertet. Fritid er fedt, meeen et par dage er altså rigeligt, når det gælder ens kæreste eje.

  Svar
 5. Cecilie says:

  I er skægge og søde :)Indtil videre går det meget godt.I går drak jeg rødvin, i joggingbuks, under dynen i min sofa og så dårlige film. Hæh!Jeg skal nok lette røven og hoppe i noget højhælet i aften. Og skal selvfølgelig nok dokumentere det hele…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *