Home sweet home

Jeg er forelsket i min lejlighed. Det har jeg været siden jeg satte fod i den allerførste gang, for 2 år siden. Ejendomsmægleren viste mig rundt og jeg skulle styre mig for ikke at hvine af begejstring, hvinede faktisk en lille smule da jeg så den indbyggede opvaskemaskine og jeg kneb seriøst en tåre da jeg så rosetten i loftet i soveværelset (skal måske lige nævne at jeg var gravid og meget emotionel). Det var et lyspunkt i en ellers lortet tid. Så jeg var ikke til at skyde igennem da købet gik igennem.
Til maj er det 2 år siden jeg flyttede ind. Og ved du hvad?! Jeg har stadigvæk næsten ingen lamper og virkelig få billeder på væggene. Men nu er det slut. Jeg har afsat det meste af næste weekend (uden Otto) til at få styr på det. Især min garderobe trænger til en kærlig hånd. Og så har jeg også et opbevarings issue. Jeg roder nemlig. Meget! Og har alt for mange ting og alt for få hylde/reol løsninger. I morgen går turen til Ikea og forhåbentlig får jeg købt nogle ordentlige ting (og ikke bare bloklys).
Jeg skal også have købt noget maling. Har nemlig et lille projekt med et bord jeg fandt i storskraldsrummet for hundrede år siden. Ved ikke om det er foråret eller hvad, men jeg har pludselig lyst og overskud til at få gjort noget ved det. Trods træthed og mangel på tid.

3 replies
 1. Lotte B says:

  Godt med kaffe (og basser) om formiddagen og eftermiddagsøl og mer' øl med pizza til aftensmad, så er sådan en arbejdsweekend faktisk helt OK (ejj…må jeg ikke være med?!?!). Men – ikke noget med maling i dit nye garn, vel? Det er pissesvært at få ud engang imellem…Hænger du selv hylder op???????

  Svar
 2. Yona Gold says:

  Det er ret skægt med den lejlighed. Min gode gamle veninde og hendes søster har ejet den sammen i mange år- hvorefter storesøsteren overtog den og boede der med sin mand og datter, indtil de flyttede (da du overtog). Virkelig meget tilfældigt- men har i hvert fald været dér meget- og den ER bare hyggelig.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Lotte, nej det der med hylderne, det går ikke. Jeg kan faktisk godt. Men jeg er så pisse utålmodig og bliver skidesur. Så jeg vil nok betale mig fra det, i pizza og øl altså. Vil du gøre det?? Kooom nu. Du får pizza! Og øl! -Jona! Hvor sjovt. Verden er lille og alligevel har jeg ikke set dig i hundrede år. Hmmm 🙂 Håber du har det dejligt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *