Good stuff

 • Lagersalg i løbet af ugen, hos Stine Goya, Acne, Won hundred og Best Behavior !!!
 • Milkshakes fra Burger & Bun (!) Jamen har I prøvet dem? Det er for vildt.
 • At Otto i morges sagde :” Mor …. Sej!” Hvorefter han high-fivede mig.
 • Udsigt til plusgrader (op til 19 siger de) i weekenden.
 • Ros 2 gange på en uge, både til møde i vuggestuen og på arbejdet. Joojooo!
 • Opskrift på Oreo-cookie-cookies, som så meget skal afprøves snart (tak til Katrine for at dele på Facebook).
 • Planlægger smut-tur til Malmø. Bare fordi. Noget med shopping og cafebesøg… Snart. Hvem vil med?
8 replies
 1. Lotte B says:

  Ej – Malmø? Altså SKR er jo steget de sidste par år…hmm…hva' med London? Så kan du også få din Alexa billigere i Heathrow (pppssstt – hvordan går det med opsparingen?!? Nåååhh!!! Den tager vi over nogle mojitos! Klart!). Men OK – har selv foreslået Malmø et par gange herhjemme – dog uden at vide hvad jeg mangler. @Kongemor: Ahhh…Jeg vil godt bytte et Kbh-lagersalg Rice-lagersalget i Odense!!

  Svar
 2. Cecilie says:

  Det skulle jo bare lige være for at komme væk i en dags tid – London er en dårlig ide, jeg kan ikke styrer mig i Topshop. Det er min weakness (ud af mange). Og i Malmø har de Lagerhaus ! Ååååh Lagerhaus min älskning! Og kanelbullar og espresso house og og og… Altså jeg kan virkelig godt li' Malmø 🙂

  Svar
 3. Lotte B says:

  Heysan! Lagerhaus…now you are talking! Det er da rigtigt!!! Espresso house??? What?? Trænger du ikke bare til at komme lidt ud? Altså – hvis Espresso house trækker…så er der sq noget galt! Udlængelse! Og ja – så er Malmø et quick fix

  Svar
 4. Katrine says:

  Yes, vi ses sgu til de lagersalg i morn' du – jeg har nemlig allerede for flere dage siden skrevet dem ind i Mortens og mine kalendere under påskud om at vi skulle købe gave til hans søster (læs: moi) Og prøv så lige de cookies – har tænkt at næste gang jeg bager dem så skal de nydes lune med VANILIEIS møf

  Svar
 5. Cecilie says:

  Mmmmm! Apropos, så skulle du prøve en Oreo islagkage, det er vildt. Og bare vanilie is rørt med knuste oreos, toppet med flere Oreos ! Vi ses til Stine G 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *