“Flødebolle fest”

Droppede det der take-out. Det blev i stedet til hønsekødssuppe. Det var en flad fornemmelse og Otto spiste ingenting. Derefter sang vi bjørnen sover hundrede gange (!) og puttede i sofaen med bøger og dyner, og for et par timer siden faldt han i søvn midt i traktorbogen.
Jeg er nu gået ombord i en pakke flødeboller og er ved at dø af pinlighed over det der X-factor show. Fuck det er dårligt.

4 replies
 1. Anonymous says:

  X faktor var virkelig pinligt. Hold da op hvor var de alle dårlige ! Forresten vil jeg lige rose dig for din blog. Jeg har fuldt det virkelig længe. Det er spændende at følge jeres hverdag med op og nedture. Du er en super sej mor.!

  Svar
 2. Lotte B says:

  Hønsekødssuppe? Ej – der var jeg sq også stået lidt af. Flødeboller holder – og helst dem med marcipanbund…!!! Namnamnam…NAM!!

  Svar
 3. Lotte B says:

  OK – så giver jeg næste omgang. Men jeg gider fan** ikke hvis I er syge!!PS: har hørt nogle sige engang at man selv kan lave de dér flødeboller. Også med marcipanbund. Jeg ved ikke om det er sandt. Måske man/vi/jeg/du skulle teste en dag – og æde dem alle sammen selv!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *