Energi?

Med solen og foråret kommer overskuddet og energien… Æææh nej!
Jeg er SÅ træt og udmattet og helt igennem færdig, hele tiden! Jeg sover rimelig meget (så meget som muligt ,når man har halvanden årig tonser ved sin side), jeg er fysisk aktiv, opholder mig i solen så ofte jeg kan, spiser sådan ok meget grønt (jaja, ved siden af crossainterne og saltfiskene), er i nogenlunde godt humør det meste af tiden osv osv osv. Men alligevel er jeg ved at gå i brædderne konstant. Det kan simpelthen ikke være rigtigt?! Jeg overvejer at gå i krig med noget ginseng hokuspokus. Men virker det? For det er jo dyrt den slags. Og man kan jo (åbenbart) både få piller og sådan noget eliksir mikstur.
Andre råd modtages også, ååh men helst ikke et ord om mit kaffe- og sukkerindtag, jeg ved godt at jeg bør skære ned, men det gør mig jo lykkelig (indsæt selv sarkastisk smiley).

Apropos forår – Kig lige ud af vinduet!
Er det ikke fantastisk? Men sol og lækkerhed… Haps!

6 replies
 1. Anonymous says:

  At kombinere en hverdag som mor/arbejdende med weekenddruk kunne måske være svaret 😉 Det er hårdt at ville alt i verden…på én gang.

  Svar
 2. Anonymous says:

  Jeg har en lav blodprocent som gør at jeg bliver ret så træt hvis jeg ikke tager jerntilskud – så måske du skulle prøve det.Og så er det jo ikke sådan at komme halvandet års søvnunderskud til livs. Nu hvor du endelig har lidt ro på dit liv og det hele går godt så kan det være at din krop reagerer på den undtagelsestilstand, som den har været i siden du blev gravid – ish, med bare gerne at ville slappe af…som at puste ud efter at have løbet en lang maraton.kh

  Svar
 3. Christine says:

  Tror også bare det kræver tid at komme sig efter så lang tid med søvnundeskud… og forår/sommer kan garanteret hjælpe dig godt på vej! + jern, smil, grin og venner!Desuden synes jeg du fortjener dine byture. Du er trods Otto stadig ung og smuk:) og når du har barnefri weekendend, skal du da ud og hygge med veninderne!!! (selvom en bytur selvfølgelig ikke ligefrem GIVER energi) men den giver dig så meget andet (socialt med andre end børn), som du trænger til!Go energi herfra!

  Svar
 4. Anonymous says:

  Massere af frugt og grønsager OG meget motion.. Det har ihvertfald hjulpet på mig. Desuden er solen jo kun lige begyndt at skinde, så jeg tror vi alle er i underskud at d vitaminer

  Svar
 5. Anonymous says:

  Også jernmangel her. Værd at få tjekket, for det gør eddermame alt (det knap så sjove, i hvert fald) til en energikamp…Hilsen Line

  Svar
 6. kongemor says:

  Jern, men man skal også passe på ikke at tage for meget jern hvis du ikke er i underskud, en blodprøve kan tjekke det. Ellers husk din daglige vitaminpille og masser af vand! Og selvom det er hyggeligt at sove sammen, så sov jeg en milliard gange bedre, efter jeg fik min seng for mig selv igen! hehe det lyder lidt som et brevkassesvar;)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *