Eftermiddagsrutine

Når jeg henter Otto om eftermiddagen cykler vi forbi Enghave plads på vej hjem. Her kan vi stå i laaaang tid. Det er simpelthen så hyggeligt. Lidt koldt, men heldigvis ligger min kaffebar lige der hvor der er bedst udsyn til maskinerne. Så med varm kaffe i hånden og en glad dreng bag på cyklen, går det lige.

4 replies
 1. Luna
  Luna says:

  Hvor sjovt! William er fuldstændig forgabt i rendegravere, traktorer og gravkør. Vi kører også forbi nogle på vej hjem og hver gang råber han: "endegaver, endegaver, endegaver!"

  Svar
 2. kongemor
  kongemor says:

  Det er hyggeligt hvordan børn er nogle små vanedyr, vi har årskort til zoo, og kommer tit forbi. Det eneste min unge vil kigge på (og i meget lang tid gerne) er aberne, jeg har efterhånden et helt familiært forhold til dem, baby aben er næsten på størrelse med Ormen aka. vores lillebror.

  Svar
 3. Carina
  Carina says:

  Årh, et stik i hjertet med direkte forbindelse til tårekanalerne, da jeg så dette billede.For ikke så lang tid siden boede jeg på 1. sal, lige derovre på den røde bygning. Vi havde stue i det vindue med karnappen til højre, lige over opgangen, og stue lige over pizzateket. Jeg savner det sådan! Og jeg kan se Enghave Plads ikke ligner sig selv 🙁 Min søn gik i Columbus, som ligger lige bag Vega, så vi tog turen tværs over pladsen 2 gange om dagen, åh savn, åh hjertesuk!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *