Eftermiddagsrutine

Når jeg henter Otto om eftermiddagen cykler vi forbi Enghave plads på vej hjem. Her kan vi stå i laaaang tid. Det er simpelthen så hyggeligt. Lidt koldt, men heldigvis ligger min kaffebar lige der hvor der er bedst udsyn til maskinerne. Så med varm kaffe i hånden og en glad dreng bag på cyklen, går det lige.

4 replies
 1. Luna says:

  Hvor sjovt! William er fuldstændig forgabt i rendegravere, traktorer og gravkør. Vi kører også forbi nogle på vej hjem og hver gang råber han: "endegaver, endegaver, endegaver!"

  Svar
 2. kongemor says:

  Det er hyggeligt hvordan børn er nogle små vanedyr, vi har årskort til zoo, og kommer tit forbi. Det eneste min unge vil kigge på (og i meget lang tid gerne) er aberne, jeg har efterhånden et helt familiært forhold til dem, baby aben er næsten på størrelse med Ormen aka. vores lillebror.

  Svar
 3. Carina says:

  Årh, et stik i hjertet med direkte forbindelse til tårekanalerne, da jeg så dette billede.For ikke så lang tid siden boede jeg på 1. sal, lige derovre på den røde bygning. Vi havde stue i det vindue med karnappen til højre, lige over opgangen, og stue lige over pizzateket. Jeg savner det sådan! Og jeg kan se Enghave Plads ikke ligner sig selv 🙁 Min søn gik i Columbus, som ligger lige bag Vega, så vi tog turen tværs over pladsen 2 gange om dagen, åh savn, åh hjertesuk!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *