De glemte indlæg

(ok! Det lyder måske lidt klamt, der menes naturligvis blog-indlæg ikk!)
Jeg har i bloggens historie skrevet meget, som aldrig er blevet udgivet. Rigtig meget af det ligger gemt i en mappe på min computer og kommer nok aldrig frem igen. Men noget af det, er rigtige blog-indlæg som jeg er gået i gang med, men som af den ene eller anden grund aldrig er blevet til noget. Se bare her:

Det er synd. Så jeg har besluttet mig for at færdiggøre alle ovenstående blog-indlæg.
One by one. Sådan ind i mellem nogle andre og spritnye blog-indlæg of course.
I øvrigt tak for kommentarerne til trætheds indlægget. Jeg skal til lægen i morgen, så der vil jeg lige få tjekket mit blod, for jeg har faktisk lidt af jernmangel før, så det er da værd at tjekke ud. 
4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *