Coulda woulda shoulda

Før Otto og fakisk også før freelancer, levede jeg et noget andet liv. Jeg tilbragte en del tid i udlandet. Min sidste tur gik til Barcelona. Her var jeg i 4 måneder, det var vist tilbage i 2006/2007. I aften har jeg siddet og kigget på billeder og videoer fra dengang. Nu ligger jeg i min seng med en meget underlig følelse i maven. En følelse af savn og kærlighed til de mennesker jeg lærte at kende, som nu er spredt ud over hele verden. Men også en “hvad nu hvis” følelse. Ikke at jeg ville have ønsket det anderledes, for jeg har jo Otto og bare tanken om et liv uden ham gør mig fysisk utilpas. Men alligevel er det sært at tænke på at mine fremtidsplaner var et helt andet sted. Sådan noget med at skulle binde mig til noget, var slet ikke af interesse. At bo i en kuffert passede mig strålende. Og se mig nu, nogens mor. Det er sgu da hvad man kan kalde commitment. Jeg savner på ingen måde mit liv fra dengang, men for pokker hvor er det sjovt at se tilbage på og jeg ville absolut ikke have undværet det.
(og selvfølgelig skal jeg nok dele nogle af billederne med jer – men nu skal jeg sove)…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *