Arjmenaltså!

Jeg sad lige og ryddede ud i min mailbox, og stødte på dette billede. Freelancer sendte det til mig i sommers.
Min dreng er jo en rigtig baby her ! Det er sendt d. 2/6-10. Så han er lige omkring 9 måneder gammel. Og virkelig sød.

Men det var egentlig ikke så meget det der lige fangede mig. Men mere det at (og det er ret pinligt for mig at indrømme) billedet er taget hjemme hos “den gravide” (ja, jeg har ikke fundet et nyt passende alias til hende efter hun har født) og jeg kan huske hvordan mine øjne studerede hver eneste detalje ved billedet her. Gulvet, rodet, døren i baggrunden, tuchstregerne på gulvet, og så videre og så videre… Jeeeez ! Tag det roligt kvinde! Jeg kan ikke lade være med at smile lidt af det, men alligevel rusker det op i noget mavepine.
NÅH! Shake it off!  I once was lost og nu er jeg mindre lost, eller sådan noget ikk.
God fredag!

?
4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *