Aflastning

Otto er stadigvæk syg, og jeg er træt. Selvom han har sovet helt vildt meget ( fra 18:30 til 8:40 f.eks!!!), har han bare hængt på mig non-stop (også mens han har sovet) og så har jeg ellers tørret bræk og lort op til den helt store guldmedalje. Suk! Vi har aflyst alle aftaler og har været skiftevis på legeplads og hjemme i sofaen. Uden nogen som helst kontakt til andre mennesker i halvandet døgn, det er altså længe! Så da freelancer trådte til i eftermiddags var det en sand fornøjelse, det at kunne bruge begge hænder og gå i netto uden barn, var en fest. Vi har spist pizza og haft en hyggelig aften, nu sover de og jeg har åbnet en øl og er ved at ordne de sidste flødeboller. I nat og i morgen er det 100 % mig der er på igen, så jeg nyder lige resten af aftenen og venter lidt med at vække freelancer….

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *