6 timer

Så er weekenden slut og jeg sidder nu på arbejdet med dagens anden kop kaffe.
Jeg glæder mig helt vildt til at hente Otto i eftermiddag, 6 timer fra nu. Det har været skønt at være alene og at få sovet igennem, men NU er det nok. Jeg vil have lækkerfidusen hjem og det skal være nu. Jeg ved allerede godt at han højest sandsynligt ikke er interesseret i at komme med hjem, for let’s face it, der er bare sjovere i vuggestuen og hos far. Men heldigvis kan jeg jo lokke med noget metrobyggeri og med at vi skal hjem til mormor, og helten over dem alle: morfar (eller pårhfar, som Otto kalder ham).

Jeg vender tilbage senere, med billeder fra min weekend og en afstemning. Stay tuned, som man siger.
Nu må jeg hellere passe det der arbejde lidt.
God mandag

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *