Tid til forandring

Som I måske har lagt mærke til har bloggen fået nyt look, billedet i toppen er blevet skiftet ud med et nyt.

Jeg ææælsker det gamle billede, som blev taget sidste år på årets første rigtige forårsdag

MEN har længe tænkt på at udskifte det, glor jo på det hver dag og der er sket meget siden.
Så da freelancer sendte det nye billede til mig igår var jeg slet ikke i tvivl. Det er som taget til bloggen.
Håber I kan li’ det ?

11 replies
 1. Anonymous says:

  Jeg synes det er et skønt billede. Du ser eftertænksom og følsom ud, hvilket passer godt til bloggen. Jeg synes bestemt ikke, at du er selvoptaget, som en anden kommentere, bloggen er jo skrevet ud fra dit synspunkt og ud fra dine tanker.

  Svar
 2. Lærke says:

  Rigtig godt billede 🙂 Anonym nr 2: Det var da en fuldstændig ubrugelig og unødvendig kommentar og hvor er det kujon-agtigt at poste sådan noget uden navn – men kan da godt forstå du ikke vil stå frem når du skriver sådan en hjernedød kommentar. Væk med dig!!

  Svar
 3. Anonymous says:

  rigtig fint billede!anynonym 2: så hold da op med at læse bloggen hvis du har det sådan, ingen tvinger dig.

  Svar
 4. Anonymous says:

  Jeg synes det er et dejligt billede – en lækker unge og hans lækre mor :)Til gengæld er jeg ganske målløs over den hjernedøde kommentar, som anonym 2 kommer med. Dit selvværd må ligge på et meget lille sted, siden du har behov for at svine folk til på dem måde. Det er sørgeligt, og jeg har virkelig ondt af dig!C – du skal ikke tage dig af den latterlige kommentar – vi andre synes du er skøøøøn :)/ Kristina

  Svar
 5. Lotte B says:

  Helt OK billed. Kan godt li' at Otto bliver lidt sløret…Du ligner en mor, som lige sniger sig til at bladre i et Vogue mens du halvt-om-halvt høre efter hvad Otto fortæller dig…Det er ret godt at du er i din verden. Me like!Gud – hvor har du pæne arme. Har du også lange arme?…høhø…og jeg tror sq snart at jeg giver en frisør hos min veninde (som er frisør)…

  Svar
 6. Luna says:

  Smukt – virkeligt smukt. Jeg er tosset med, at du ser eftertænksom ud og at O er lidt sløret.Anonym nr2: Hvor er du dog et trist og sørgeligt menneske. Jeg har næsten ondt af dig, men på den anden side ikke, for du er da bare lidt en idiot. Smut et andet sted hen, hvis du ikke kan lide lugten i bageriet!!!

  Svar
 7. Anonymous says:

  Skønt skønt billede!!! Du er smuk og har en dejlig eftertænksomhed 🙂 Gider ikke engang kommentere på anonym nr 2….. Suk altså :-@

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *