Om at spare op

Jeg er virkelig dårlig til at spare op. Jeg er impuls shopper to the max. Og det har jeg det egentlig fint med, selv om det er hårdt for kontoen ind i mellem og da også resulterer i en del fejlkøb her og der. Men nu da jeg har fuldtidsjob og har fået nogenlunde styr på det der med økonomien (jaja, jeg sagde nogenlunde!), så skal det altså være!  Jeg har for nyligt oprettet 2 opsparingskonti: en ego-konto, som skal bruges på mig selv og en mor-konto, som skal bruges på rejser og oplevelser sammen med Otto. Hvilket minder mig om, at hvis nogen har en super sommerferie ide til os, så del gerne…
Jeg går selvfølgelig også og fundere på hvad jeg skal bruge ego-pengene på. Kunne egentlig godt bruge en ny computer og en ny Iphone (3G er soooo last year), ønsker mig også et spejlreflekskamera og er også ret vild med et HAY spisebord og og og og. Ønsker er der mange af.
I hundrede år har jeg drømt om en Balenciaga taske, og det vil jeg sikkert blive ved med. Dog er jeg i mellemtiden faldet pladask for hende her. Hun er flot ikk?! Jeg drømmer om hende om natten og er totalt forelsket.
Så jeg er ret sikker på at det er meant to be. Har nu regnet mig frem til at jeg faktisk kan nå at spare op, så jeg kan få fingrene i hende, til min fødselsdag i juni (!!!) (indsæt selv tøset hvin) … 


Apropos lækre damer, så husk at deltage i konkurrencen om Bernadotte lige her.

4 replies
  1. Lotte B says:

    Jeg skal lige være med. Hvilken Mulberry veninde, taler vi om….synes at linket bare sender mig videre til Mulberrys shopforside med lidt forskelligt.Og husk at det er lige lidt billigere i Heathrow, hvis du kender nogle som skal igennem dér. Ferie, ferie, ferie…Vi havde Christian med i Legoland da han var 1 år og 9 mdr – og han ELSKEDE det. Prøvede en 5-6 forskellige ting og det var ikke for vildt.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *