Mit nye liv (pt 2)

For et års tid siden skrev jeg om mit nye (barsels)liv, se her.
Nu er jeg rent faktisk ude blandt voksne i form af mit arbejde, meget voksne faktisk, som i plus 45- hvilket også er resulteret i at jeg på torsdag skal til Zumba, men det er en helt anden historie (og ja, grin endelig. Det gør jeg selv).
Og lysten til gin og tonics er ikke blevet mindre, men lysten til at være sammen med Otto er absolut blevet større. Savner jeg at være på barsel? Ja, absolut. Men tror nu det er meget sundt at jeg er kommet i gang med det “rigtige” liv. Selvom jeg savner, både barsel og barn. Det er lidt af et puslespil at få det hele til at gå op, men efter en lang snak med min chef for nylig, har jeg fået flettet en rigtig fin kontrakt sammen, med færre timer og mere plads i de uger hvor jeg har Otto fuld tid og holy moly hvor er det rart.
Så selvom man selvfølgelig ikke kan det hele, har jeg efterhånden fundet en meget fin balance. Jeg er mor meget af tiden, ja altid selvfølgelig. Om dagen arbejder jeg og taler om kedelige voksenting, om eftermiddagen og i weekenden er jeg mor-mor, altså på sige-som-en-traktor-og-læse-bøger-måden og hver anden/tredje weekend er jeg fri og single, med gin og tonics og højt hår, eller dvs. det med at ligge på sofaen i jogginbuksen og se top-dårligt tv har vundet over drinksne de sidste par fri-weekender, men slut med det. Har virkelig snart lyst til øl.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *