Mandag med misforståelser (måske) og hovedpine.

Jeg har netop sendt en mail til lederen af Otto’s vuggestue. Der var en situation i morges, hvor at hun blandede sig i min måde at aflevere Otto på. Jeg føler mig talt ned til i en sådan grad at jeg har svært ved at samle mig. Jeg tror og håber at det skyldes en misforståelse, men er lidt i tvivl og derfor valgte jeg at sende mailen afsted.
Nu kan jeg så bare gå og vente på svar …
Edit: Jeg har fået svar og en slags undskyldning, det viste sig ganske rigtigt at det var en misforståelse. Det lettede. Jeg har nu skrevet tilbage og der burde være blevet lagt låg på nu. Vuggestuedrama dåhndåhndåååhn!

Jeg har siden i går haft en modbydelig hovedpine og jeg kan næsten ikke holde mine øjne åbne. Super fedt at sidde foran en computerskærm skulle jeg hilse og sige. Har haft så meget sygefravær i år at det nærmest ville være en joke at gå hjem fra arbejde. Så jeg holder ud ! Må opstøve nogle piller et sted og drukne smerten i kaffe.

God mandag til jer!

4 replies
  1. kongemor says:

    Godt du fik det ud af verden, det er det værste at gå og bryde sit hoved med, om det nu var dårlig ment…eller ikke…. og hvad nu hvis det var…!?!Misforståelser go home! Og håber du fandt some drugs!

    Svar
  2. Cecilie says:

    Situationen var kort fortalt at hun talte rigtig grimt til mig og nærmest jagede mig ud af døren uden at jeg fik sagt ordentligt farvel til Otto. Det viste sig at hun i virkeligheden var blevet irriteret på den pædagogmedhjælper som skulle tage i mod Otto. Der er lagt låg på den og jeg fik både en undskyldning og et kæmpe skulderklap, for at jeg havde handlet som jeg gjorde. Så geden er barberet eller hvad man nu siger 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *