Jamen selvfølgelig

har jeg da glemt alt om hverdagsbilled blog legen. Mandag var lang og tung og så har jeg fået lækkerfidusen hjem og så var tiden gået og nu er klokken lort og jeg er på vej i seng, som i jeg sover nærmest allerede. Så jeg snyder altså og linker i stedet til da jeg tømte min taske for hundrede år siden. Værsgo
Så må jeg være artig i morgen og poste 2 hverdagsbilleder (måske) ….

Godnat siger jeg bare

2 replies
  1. Hanne says:

    Som om…. du har da ikke pjækket;)))Forventningen var et enkelt foto, og så serverer du en hel film;)Det er sgu´da for cool.Dejligt at du vil dele hverdagsbilleder.Sov godt:)

    Svar
  2. Marina says:

    Når det er så sjovt som det her er der da ingen grund til at bøvle med et nyt indlæg. Det enste der undre mig er at du kan have uspis chokolade i tasken, det var aldrig gået hos mig!!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *