Guilty pleasures

 • Kakaomælk, meget af det og gerne iskoldt.
 • Chokolade i alle afskygninger, men især den lyse tyske slags, du ved Kinder/julekalenderagtigt stads, som aldrig har set skyggen af en kakaobønne
 • Puslespil, brugte timer på det de sidste dage i min graviditet, siden er det sjovt nok ikke blevet til noget.
 • Netshopping, det er jo SÅ smart! Og stærkt vanedannende.
 • Mayonnaise, altså den gode på glas, ikke det der tube helvede, dressing på tube er i det hele taget en misforståelse hvis du spørger mig.
 • Dårlige fjernsyns programmer, gerne i Kaare Sand genren, samt Jersey Shore og millionaire matchmaker.
 • Facebook stalking, og jeg er god til det ! (lidt for god)
1 svar
 1. Lotte B says:

  Åh manner – jeg er med på noget af vejen. Cacaomælk. Tjek! Prøv den fra Naturli' i soya. Lyder øko, men den smager vildt godt!Chokolade. Tjek! Jeg elsker Duplo, som ikke kan fås herhjemme (fandt det dog engang i Netto). Jeg tømmer gerne den første og bedste rasteplads når vi kommer til Tyskland. Netshopping. Tjek! Why not?Derudover har jeg totalt misbrug af modeblade (mest mode, men jeg læser gerne ALT!). Men jeg læser dem faktisk! Tænker engang imellem at jeg ville være et omvandrende orakel, hvis jeg skiftede blade ud med bøger om fysisk, hungersnød, klimaforhold, etc.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *