Do not feed the trolls ….

Den kloge Rachel gjorde mig i går opmærksom på udtrykket “trolls“. Vi snakkede om den tarvelige og unødvendige kommentar fra en anonym læser den anden dag. Jeg udgiver som hovedregel alle kommentarer, hvis det er skrevet i et ordentligt sprog. Folk må hellere end gerne være kritiske, så længe tonen er ordentlig og det ikke er et angreb, som jeg ærlig talt synes førnævnte kommentar var. At nogen synes jeg er grim eller et dårligt menneske kan jeg virkelig ikke tage mig af.
Heldigvis er der langt i mellem de såkaldte trolls, men jeg bliver i tvivl hver gang de tikker ind med hadekommentarer, om hvorvidt jeg skal udgive dem. Hvad mener I? Er det ok at slette den slags kommentarer. Eller skal jeg bare blive ved med at udgive?

12 replies
 1. Anonymous says:

  Jeg synes, at du er i din gode ret til at sortere i, hvilke kommentarer, du vil udgive. Det er din blog, så du bestemmer!På den anden side synes jeg det var fedt, at du alligevel udgav den latterlige kommentar, for det er mit håb, at den idiot, der skrev den, efterfølgende har set alle reaktionerne, og derfor er blevet rigtig flov over sig selv./ Kristina

  Svar
 2. Trine says:

  Jeg udgiver altid alt. For dem som opfører sig som såkaldte trolls udstiller udelukkende sig selv.Og man forhandler aldrig med terrorister – men derfor kan de sagtens stå i deres egen spinat, anonyme eller ej, og se åndsvage ud.

  Svar
 3. Anonymous says:

  Jeg synes det skal udgives. Fordi jeg synes, at alle kommentarer skal vises. MEN jeg synes at folk skal ignorere dem, i stedet for at give dem opmærksomhed. Ligesom med børn der gør noget dumt:-)

  Svar
 4. Anonymous says:

  Tjaehh, gør som du føler for. Jeg er ret overasket over at folk kan synke så lavt.. Personligt synes jeg ikke at du skal bruge et sekund at din tid på sådan nogen idioter. Altså, helt ærligt, det er da for lavt at "hade" anonymt over en blog.Jeg synes du er smuk og den der trold kan sgu sejle i sin egen sø:)

  Svar
 5. Anonymous says:

  Vil bare gerne rose din blog, elsker at læse om dig og Otto og jeres liv i byen. Kigger inds et par gange om ugen 🙂

  Svar
 6. superheltemor says:

  Har ikke set kommentaren – hvis den gik på at du er dum eller grim, redet ihvertfald ikke sandt!Jeg har selv slettet dem der skrev at jeg var dum og irriterende, det må de sgu skrive på deres egne blogs, hvis de synes

  Svar
 7. Anonymous says:

  Jeg synes at du skal udgive nogle af de dårlige kommentarer, men den fra forleden dag, var hverken højlig eller konstruktiv(staves?). Hvis folk er så platte, som denne person var, er der ingen grund til at give dem opmærksomhed..

  Svar
 8. Anonymous says:

  Syntes ærlig talt at det er mest synd for dem selv.En af grundene til at jeg læser med lige netop på din blog ( ja følger faktisk ikke andre) er fordi jeg syntes du er smuk, har en fantastisk tilgang til livets op og ned ture og som jeg har skrevet i en tidligere kommentar, er jeg nok en smule misunderlig. Og måske det samme gør sig gældende for vedkommende som skriver sådanne kommentar til dig.Om du vil offentliggøre det eller ej er helt op til dig.Knus fra allos

  Svar
 9. Anonymous says:

  Cecilie, darling, det er selvfølgelig din blog og dig der bestemmer. – Men jeg synes generelt man skal overveje hvad man "censurerer" og hvorfor. Sletter man noget der beskriver en helhed, eller bryder med ens egen-fremstilling, er det måske værd at bevare? – Jeg skal ikke se mig fri for dumme/hårde kommentarer, for det skrevne ord er jo helt uden smil og andre udtryk – en smiley kan ikke gøre op for et tonefald eller et glimt i øjet -Det er vel det, der gør det skrevne ord til kunst.Tak for dejlig morgenkaffe :)Knus Nanna

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *