Det gælder jo ikke !

Det er Februar… Jeg hader Februar!
Det er måneden som markerer årsdagen for the big break i mellem freelancer og mig. 2 år er der gået.
Røv!
Noget helt andet, som jeg har bidt mærke i og egentlig synes er ret sjovt, er at de flestes kommentar til at jeg har været single i 2 år er: “Nååårh men det gælder jo ikke, du var jo gravid indtil August og så var der også lige månederne efter du havde født, så egentlig har du jo kun været på singlemarkedet i et års tid”. Ahem! Jeg forstår godt budskabet, men undskyld mig, er det ikke værre at være single når man er gravid = ingen alkohol = ingen random sex =ingen dating =ingen fester. Bare rigtig meget kage. Og væske i kroppen og hormoner.
Det er altså ikke for at dvæle i min sorg fra dengang. For jeg har det jo godt igen – agtigt. Tror bare altid at Februar kommer til at suge røv.

4 replies
 1. Therese says:

  Hehe deler lige den her: Koden på den kommentar jeg lige har postet var :dummor (DUM MOR), håber det ikke er en hentydning eftersom jeg lige har arrangeret, at min søn skal passes hos mormor+morfar til i morgen, fordi jeg ikke kan overskue ham. Og hvis det er kan jeg kun sige: fuck U-niverse!

  Svar
 2. Lotte B says:

  Hahaha…gu' tæller gravidmåneder, som singlemåneder. Især nok man lige pludselig har kæmpekasser, som tiltrækker blikke (- og nogle hankøn kigger sq aldrig længere ned…). PS: næste år er skudår, søde. Fuck det – og bag verdens største kage, som du må spise af hver dag i februar (eller bag mange kager).

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] som har fulgt med længe ved at jeg ikke bryder mig om februar. I år er ingen undtagelse. Havde faktisk regnet med at det ikke ville være et problem i år, da […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *