Børn er fandme underlige

Otto har haft mine vanter på det meste af dagen, hvorfor ved jeg ikke. Men jeg skal ikke engang tænke på at tage dem af ham. Han hvæser “Nej!” hver gang jeg forsigtigt spørger om han ikke skal have dem af… (?)

Dagen er blevet brugt i sofaen, hvor vi har indtaget kanelgifler og appelsiner i stride strømme og har set “lille røde traktor” 30 gange (uden pis!!). Kun lige afbrudt af en kort kaffetur med Nanna og et virkelig langt lægebesøg. Jeg har pandehulebetændelse (det hedder det!) og Otto har vanvittig høj feber og mellemørebetændelse, skide fedt med al den betændelse altså.
Freelancer kommer hjem fra skiferie med youknowwho i morgen, og så tager han Otto i et døgn, inden han smutter 8 dage til noget sydfransk idyl. Jeg skal sove SÅ meget i det døgn, hold kææææft jeg er træt, dem af jer der følger med på Twitter har sikkert læst at Otto sover i min seng og at han for tiden helst vil ligge ovenpå mit hoved, så jeg er i massivt søvnunderskud. Mmmmm søvn. Det ønsker jeg mig også, næst efter tasken jeg ævlede om i går, Lotte gjorde mig opmærksom på at linket i indlægget ikke viste min Alexa, men nu er det fixet. Så hvis I vil se hende, så virker det altså nu, ellers kan I også bare klikke lige her. Piiiift piiift ! Hun er flot.
Nu vil jeg gå ind og tage min dreng på hovedet. Nightynight!

1 svar
  1. Luna says:

    Haha! William går rundt med en kop og råber babi babi (læs: kaffe) konstant, fordi hans far er kaffenørd og det åbenbart smitter! Han kan faktisk også godt lide det, hvilket vi fandt ud af, i sidste uge, da vi hentede ham i dagpleje og fik af vide, at han havde tyllet en halv kop kaffe imens dp kiggede væk. Underlige unge.BTW: Jeg ser din "lille røde traktor" og raiser med Teletubbies. Tubbi-jordbær-is, tubbi-jordbær-is, tubbi-jordbær-is!" SÅ SKYD MIG DOG!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *