Yikes!

Hjælp! Jeg vil så gerne være fandenivolsk og sige “fuck it! det er bare hår” Meeeen… Det er jo så langt og pænt-agtigt (og smadret – jaja!)..
NÅ! Hvad siger I??!!

12 replies
 1. Luna says:

  Uha den er svær! Jeg ville vold gerne have smart mørk page, men dit hår er så vidunderligt langt og smukt. Ej det må blive et nej fra mig, for det lange lyse er skønt!

  Svar
 2. Frederikke says:

  Jeg tør slet ikke stemme. Jeg vil også gerne bare klippe mit hår af, men jeg er en tøse-tøs og tør sgu ikke. Selv om det seriøst trænger til en ordentlig omgang.

  Svar
 3. Anonymous says:

  Altså, det er ikke bare hår, men jeg synes bestemt du skal kaste dig ud i det. Det er et nyt år, du har været igennem en fandens masse, og som man siger, forandring fryder! Er sikker på du vil være killer hot!!! Det kan altid laves om, men måske du trænger til at forkæle dig selv og bare springe ud i det. Du har i hvert fald fortjent at blive forkælet!:)Jeg stemmer ja!:DChrisser

  Svar
 4. Christine says:

  Det er lidt farligt med "fra lys til mørk" mht. en lys udvoksning, som ikke altid ser så godt ud… Synes tilgændgæld at "fra mørk til lys" ser vildt fedt ud. Altså at en mørk udvoksning på en afblegning ser super fedt ud!Men hvis du selv kan leve med lys udvoksning, synes jeg du skal springe ud i det! Jeg føler mig selv virkelig cool:) hihi, når jeg en sjælden gang imellem, får lavet noget hår der er helt anderledes fra det man gik væk fra!

  Svar
 5. Anonymous says:

  GØR DET! Mørkt hår er sådan lidt mystisk og lækkert ..synes jeg! Og tror at pagen vil se godt ud på dig.

  Svar
 6. sidsel says:

  Nej, nej, nej.Du har jo det smukkeste hår, så behold det!(selvom jeg da gerne ville se dig med det andet … måske en paryk?)Hilsen SidselSom forsøger at vokse håret langt; men har ca. 2 grim-hår-år foran sig endnu … suk)

  Svar
 7. Lotte B says:

  Ahhh…jeg tænker mest "pandehår???". Har du lyst til pandehår? Og pagen…hmm…Jeg forstår sq godt at du er fristet, men omvendt kan fristelsen også ha' noget at gøre med at vi er i januar, nyt år, ny start og blablabla. Ville du gøre det i juni?!?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *