Røvlortebank

Kære bankrådgiver
Fuck dig!
Hilsen mig.

Jeg skal skifte bank, det skal jeg bare. Røvhuller!

Min bankrådgiver er uden sammenligning den tørreste mand jeg nogensinde har snakket med, han er hverken til at hugge eller stikke i. Lukkede mit dankort 3 dage før lønningsdag, og nægter nu at åbne det. På trods af at jeg rent faktisk for en gangs skyld har penge til rådighed. Han vil heller ikke sende mig et hævekort, “jeg kan jo bare hæve med mit pas”, Nååårhja fuckfjæs! For det har jeg jo også tid til med et barn og et fuldtidsjob.
“Nja, det skulle du nok have tænkt på inden du gik shopamok”
WHAT?!

Man burde fandme sende ham en prostitueret, eller ringe til hans kone og bede hende om ikke at være så goddamn nærrig med blowjobs’ne.
Et eller andet trykker i hvert fald den kære hr. Tør.

10 replies
 1. Sandra says:

  HAHA!- lyder sq som min bankrådgiver;o)Meeen, send du ham en mail med følgende:"Kære Hr. TørNu er det jo altså ikke min skyld, at din kone knalder med sin chef…Godt Nytår!"

  Svar
 2. Frk. Jensen says:

  Hahahahaha det er dog det mest geniale indlæg jeg længe har læst.Du har så evigt ret, han er da verdens største idiot.Hvis du starter en indsamling skal jeg gerne spæde til at den mand får sig noget fjams, for den er da helt gal.

  Svar
 3. Anonymous says:

  Jeg tror, han må være gift med den dame man snakker med, når man ringer til pladsanvisningen i Aarhus. ARG! Hader mennesker der er så bitter-dumme, at de forpester andres liv. Skal du låne en hund? (okay det kommer man jo ikke langt med, men bare hvis nu…)

  Svar
 4. Anonymous says:

  Det bunder jo i, at du ikke har styr på din økonomi…. Banken reagere kun således i tilfælde hvor de mener, at der er en risiko for, at du bringer både dig selv og dem i problemer.

  Svar
 5. Lotte B says:

  Åhh…det må han fakitsk ikke sige. Han kan tænke det, men må ikke sige det. Det er jeg ret sikker på! (- jeg arbejder i den finansielle sektor (når jeg ikke lige er på barsel), og der er trods alt et kodeks – også for dem, som får for lidt…). Desværre kan de nægte at give dig et dankort – også uden grund. Men det fan** dårlig stil! Hvis de vil opsige deres engagement med dig, så bør de sige det – og lade dig gætte. Jeg synes helt klart at du skal skifte – og overveje at skrive en mail til hans chef (hvis du ved hvem det er) eller til bankens kundeservice. Virkelig!Og – så kan jeg anbefale at skifte til en filial i Jylland. Jeg har Danske i Billund – også selvom jeg ikke bor der og flyttede derfra i 96. Jeg valgte dem da jeg skulle købe lejlighed i 2007. Og de er SÅ flinke og forstående. Jeg kan godt ha' overtræk uden at de lukker mit dankort; de ved at der kommer penge og stoler på mig. Så overvej det!Nåh – slut på harmen! Du må også gerne låne en hund af mig! Fan** så!PS: måske er sex hans problem. Måske han ikke fik bonus for 2010 og måske han nok også havde ambitioner om at blive ansat som dealer i banken istedet for at ende som "rådgiver". I hvert fald er han et lille menneske…(i mere end én forstand!).

  Svar
 6. Luna says:

  sidste anonym: Tåbelig kommentar! For det første, kan du umuligt vide noget om andres økonomi. For det andet lyder du som et utroligt dømmende og firkantet menneske. For det tredje, kan en rådgiver ikke tillade sig, at tale sådan til en kunde uanset hvordan økonomien ser ud. Desuden skriver C jo netop, at det var 3 dage før løn og at hun nu endelig HAR styr på økonomien. Jeg vil gerne se den enlige mor, der kan være arbejdsløs i flere måneder og derefter IKKE have problemer med at få det hele til t løbe rundt!Nå jeg har allerede brugt for meget energi på dig!C: Skift, for fanden, skift! Sådan en idiot. Jeg stemmer også for, at du sender hans chef en klage…Kram

  Svar
 7. Cecilie says:

  Hvor er I gode 🙂 Og jeg kan love jer for at der er et klagebrev på vej. Skal bare lige køle ned, så jeg ikke skriver ord som "fuckfjæs" og "pikansjos". Egentlig gider jeg ikke engang kommentere den anonyme, kunne ikke lade være med at grine lidt. Som om at jeg ville hidse mig sådan op hvis det var tilfældet. Mit kort blev spærret pga et overtræk på 436,- (som jeg i øvrigt havde varslet banken omkring) og jeg tvivler på at det kan sætte min bank i "problemer" som du kalder det. Og ikke at det rager dig, men jeg har betalt alle mine regninger og har stadigvæk et ret pænt rådighedsbeløb. Så der burde ikke være nogen ko på isen, nææh jeg holder fast i at Hr. Tør trænger til et skrald, og han er måske i virkeligheden ikke den eneste 😉 …..God aften til jer alle

  Svar
 8. Katrine says:

  OG, så tjener banken jo også OK på gebyrer for den slags småovertræk. Jeg har selv haft lignende tørstegte bankrådgivere i tidens løb. Det er bare mit held at min lokale afdeling på ydre Nørrebro er så upopulær at jeg får en ny rådgiver hver anden måned…

  Svar
 9. Lotte B says:

  Hvis du har Nordea som bank, så synes jeg at du skal finde en af de der helsides reklamer som de har kørt med sloganet "Årets bank" og bare tørt skrive noget i stil med "Soooo last year" på og sende til dem. Synes faktisk det er enormt dårlig stil når nu du har sendt en mail. Det er fan** usmageligt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *