Nothing

Ingen væske på ørerne… Rødme i venstre øre og trykken pga forkølelse. Thats it. Hurra siger jeg bare ! Valgte i øvrigt at gå til Ursula Nadelmann på vesterbrogade. Thumbs up! Hun er lidt skør, men det kan jeg jo godt lide. Virkede meget dygtig og effektiv.

Jeg var et smut forbi min stam cafe (kaffebaren uden navn på enghave plads) i morges, jeg har forsømt den en del efter jeg er startet på arbejde. Begge ejere var der i dag og havde godt bemærket mit fravær, hvilket var ret rart på en måde.. Der var også helt styr på hvad jeg skulle have og for hulan hvor er det rart med god ordentlig formiddagskaffe for en gangs skyld, er så træt af automatkaffen på arbejdet.
Nu har jeg lige et par timer til at slappe af og gøre lidt rent og så skal jeg hente Otto i vuggeren. Fik jeg sagt at jeg holder fri idag? Jeg føler mig ikke på toppen. Den der skide forkølelse/ondt i halsen/utilpashed forsvinder bare ikke. Grrrrr!
1 svar
  1. Frk. Jensen says:

    Nu har jeg læst om din stakkels lille drenge og hans øre et par gange og hver gang husker jeg hvor ondt jeg selv havde som barn.Jeg var et ægte ørebarn og det har faktisk forfulgt mig op til en alder af 20 år, hvor jeg i desperation besluttede at tage en lidt alternativ vej, jeg droppede alt hvad der hedder komælksprodukter, og det hjalp.I de sidste 4 år har jeg været forkølet 1 eller 2 gange og jeg har aldrig mere ondt i hals eller øre.Jeg ved at det er svært ikke at give et barn mælk og ost og is og alt det der, men der findes heldigvis en del alternativ til den kalk som han f.eks. jo skal ha' der ude, og jeg tænkte bare at jeg altså måtte dele min erfarring, hvor langhåret det så end lyder.Håber at du kan bruge det, om ikke andet så som en eller anden form for trøst. Mange hilsnerFrk. N Jensen

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *