Mandag

Jeg forstår ikke at weekenden er slut, hvor fanden blev den af?!
Har ellers både været på bodega og til børnefødselsdag, haft tømmermænd og besøg af politiet* (de er nu pæne sådan nogle politimænd), men har nærmest ikke slappet af. Jeg får en crazy travl uge på arbejdet. OG jeg har Otto de næste 3 (måske 4) weekender, da freelancer skal arbejde rigtig meget og så smutter han da også lige til LA i 10 dage. SUK!

Nå, jeg er faktisk på arbejde. Så vender lige tilbage senere, havde bare sådan lyst til at skrive. Har jo nærmest forsømt bloggen de sidste mange dage. Ae ae på bloggen!

*Politiet kom jo altså bare fordi de skulle spærre fortorvet af pga sne på taget, og så ringede de på hos mig, for at finde ud af hvem der var ansvarlig for at få det fjernet. Jeg er ikke blevet kriminel eller noget.

1 svar
  1. Mette says:

    Uh ja – de er godt nok fine de politimænd :)Faldt over dig på en anden blog – og tilmelder mig da bestemt som fast læser 🙂 Ih, hvor er her hyggeligt! 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *