Gode traditioner

Næsten hver fredag aften tilbringer jeg i Nanna’s køkken. I ved søde, smukke og kloge Nanna, som har verdens dejligste Arthur (hvis man kan elske andres børn som sine egne, så er det sådan jeg har det med Arthur- Suuuk! Han er lækker.)
Traditionen startede da Nanna plus påhæng (mand og barn that is) flyttede fra Nørrebro til Vesterbro= lige rundt om hjørnet fra mig. Det var vist en gang i August 2009, kort før at Otto ankom.
Vi mødes efter arbejde, spiser take-out og ser junk i fjernsynet, der drikkes virkelig meget kaffe og en gang i mellem bliver der åbnet en flaske vin. Eller bobler. Og jeg er oftest først hjemme efter midnat.

I aften er ingen undtagelse og jeg glææææder mig. Jeg har ikke været med de sidste to gange og jeg savner det. Og dem.

Hurra for fredag og for gode mennesker og traditioner.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *