Det er fredag

Og jeg har sovet for længe… Igen. Det er tredje gang i denne uge.
Jeg tror at jeg slukker mit vækkeur i søvne.
Nå, herregud. Jeg nåede på arbejde i nogenlunde tid (en time senere end planlagt, men hva faen’).
I aften skal jeg til fest hos en veninde, og jeg glæder mig, for trænger virkelig til at blive luftet. Otto bliver hentet af min mor og jeg skal lige ud og kigge lidt i butikker efter arbejde. Jeg er totalt shoppe tørstig og har endelig lidt penge på min konto… Og så er det jo udsalg… Så må man gerne. Bare lidt.

Jeg er forkølet og fornemmer noget influenza lignende i min krop, så propper mig med the, honning og friskpresset juice med ingefær. Men mon ikke lidt shopping og ikke mindst et par flasker Asti kan trylle sygdommen væk?
I think so …

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *