Sygdom, søvn og sne

Sidder lige nu alene i et kæmpe kontorlandskab. Min afdeling er på seminar. Jeg skulle ha’ været med, men Otto var (stadigvæk) sløj, da de tog afsted- så jeg blev hjemme. Han har væske i øret. Det fandt jeg ud af i går, da jeg slæbte ham til lægen, efter 3 helvedes nætter med skrig og skrål. I går aftes fik han en omgang børnepanodil og han har sovet i 12 timer, uden at vågne. Og guess what?! Det har jeg også. Gik i seng samtidig med ham (19:30), jeg blev vækket af en meget glad og udhvilet dreng lidt i 8 i morges (whoop!), hvilket også betød at vi kom alt for sent ud af døren, men fuck nu det. Vi har sovet, vi er glade, det går nok.
Husk at det er sidste chance for at deltage i
konkurrencen om lækre hårting. Jeg trækker en vinder i aften.

Og og og har I i øvrigt lagt mærke til at det sneer? Altså herinde på siden, oppe i toppen… Flooot ikk?!

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *