Status

2010 har været et røvhårdt år. Jeg behøver vist ikke gå i detaljer. 2009 var faktisk også noget lort, men samtidigt har begge år også været enormt vigtige for mig, Jeg fik Otto, hvilket selvfølgelig er det vildeste og det bedste der nogensinde er sket, han er det jeg er allermest stolt af, og hvis det ikke var for ham, tør jeg slet ikke tænke på hvor jeg ville være i dag.

Jeg er blevet 1 milliard gange stærkere og klogere de sidste to år. Jeg har indset hvor heldig jeg er, jeg har de sejeste forældre og de bedste veninder (og en cykelrytter) som altid er der til at samle mig op, når lortet vælter.
Så selvom 2010 har været en stor blanding af overraskelser og crap, vil jeg også se tilbage på det som det år hvor jeg lærte mig selv at kende, som menneske og ikke mindst som mor.
Jeg glæder mig til at se hvad 2011 har at byde på, men jeg satser på at der må gemme sig noget godt… Det er vist ved at være på tide. Ikk?!!

Godt nytår !
1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *