NU må det snart holde op!

Jeg tager da lige endnu en omgang bræksyge.

I blame the vuggestue aka bakterieslottet.

Røv!


2 replies
  1. Anonymous says:

    Baaaaah, Mika og jeg ligger også ..for tredje gang i denne måned! Røv og mere røv. Til gengæld trøster det da når man så får en dejlig pakke ind ad døren med lækre hårprodukter, som helt sikkert skal tages i brug ligeså snart den syge tut er puttet ;)..og joooe, den var da godt pakket ind. SÅ godt at selv Mika opgav da hun ville give en hjælpende hånd. Og hun er altså en garvet gave-op-pakker efter 21 kalendergaver, skulle jeg hilse at sige, haha. Nå, men endnu engang tusind tak i hvert fald, hvor er det bare fedt…og hey, jeg har gået og spekuleret lidt over hvor på Vesterbro du mon boede (jaja, totalt stalker agtigt, i know) og jeg havde sådan to gader i hovedet, ing.. og det viste sig sguda at være en af dem. Måske jeg er blevet synsk :)God jul. Håber i er blevet raske inden d. 24. /Malene

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *