Kender I det?!

Jeg mødte på arbejde i morges med en god fornemmelse i maven, det lykkedes mig nemlig at bevare æren og intet pinligt gøre til julefrokosten i fredags (i modsætning til mange andre *hooost*).

Det var da lige indtil at kvindelig kollega gik igennem lokalet omkring frokost tid og pludselig kan jeg godt huske at jeg måske er kommet til at sige noget om sæd, ret højt, sådan sidst på aftenen. Og noget med at jeg synes det var hylende morsomt og at hun vist ikke var helt enig (come on: sæd! Det er da sjovt) … Må hellere lige tilføje at jeg aldrig har udvekslet et eneste ord med denne kollega, før sæd-episoden.


3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] (og fulde). I kantinen på arbejdet derimod, skulle jeg nok ha’ holdt min kæft, ligesom med så meget andet I might add. Folk var her nemlig ikke sådan specielt modtagelige og jeg er ret sikker på at jeg […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *