Hej! Længe siden …

Så tog den ene dag den næste og så var der sørme stille på bloggen, i en lille uges tid.

Men her er jeg altså. Jeg har knoklet igennem på arbejdet, og har sgu fået ros af min chef, ikke så meget for selve mit arbejde, men for min personlighed og gode humør (eehm?!), det er jo altså ikke helt skidt. Jeg er endda kommet for sent to dage fordi jeg prioriterede morgenmads-hyggestund med Otto højere end at komme ud af døren i rette tid. Og det har i den grad hjulpet på den der dårlige samvittighed jeg før har talt om.
Jeg har været til juletræsfest i vuggeren……. Holy motherfuckin’ tak for kaffe! 30 børn på sukker + forældre + freelancer + Otto, som ikke fattede en dyt af hvad der foregik og brugte det meste af tiden på at vinke og sige “hej hej” til pædagogerne.Og sidst men ikke mindst har jeg haft Otto-fri-weekend og sidder nu med kaffe og tømmermænd og tæller minutterne, skal hente ham om 2 timer.
Se det var lige en update til jer fra mig, i postkort form.
Glædelig 4. Advent og i øvrigt tak for jeres kommentarer og mails på Hvæs! indlægget. Jeg har faktisk været lidt overvældet over det, på den gode måde that is, og jeg har nok måske haft en lille bitte smule præstationsangst og det er vist også derfor at jeg ikke lige har været så aktiv i blogland. Nårhja og sæd-damen på arbejdet hilser meget indlevende på mig, når vi mødes ved kaffemaskinen, så enten er hun kommet i tanke om at sæd jo altså er ret så sjovt, ellers var min joke så dårlig, at hun fik ondt af mig.
5 replies
  1. Cecilie says:

    @Luna, Åh hvor spændende! Jeg fik en pakkeseddel i fredags. Har bare ikke hentet den endnu. Hvor er du sød 🙂 @Rachel, ja det har du ret i. Det er efterhånden det overordnede emne herinde.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *